Χερσόνησος Kamchatka : Η Απόλυτη Εμπειρία !

Εάν είστε ο τύπος του ταξιδιώτη που σας αρέσει η περιπέτεια, αποφεύγετε την πεπατημένη και αναζητάτε μοναδικές εμπειρίες απόδρασης από τα συνηθισμένα , η Kamchatka θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας.

Η Norstar οργάνωσε για τους εταιρικούς της πελάτες , αυτό το μοναδικό ταξίδι και το μοιράζετε μαζί σας.


Τμήμα της χερσονήσου Kamchatka όπως φαίνεται από τον Ειρηνικό Ωκεανό

Kamchatka έχει μήκος 1.250 χιλιομέτρων, βρίσκεται στην ανατολική Ρωσία, γεωγραφικά όμως είναι πλησιέστερα στην Αλάσκα παρά στη Μόσχα. Λόγω της απόστασης, η χερσόνησος έχει σπάνια επισκέπτες, αλλά η περιοχή έχει τεράστιο πλούτο εμπειριών για να προσφέρει σε "ψαγμένους" ταξιδιώτες, μεταξύ των οποίων και περισσότερα από 300 ηφαίστεια (29 από τα οποία είναι ακόμα ενεργά)!


Blue Lakes Nature Park

Όμως η Kamchatka δεν είναι όλα απλά αδιαπέραστα βουνά και άγονες κοιλάδες λάβας. Το τοπίο είναι ένα μωσαϊκό Τούντας, φυλλοβόλων δασών και παρθένων υδάτινων οδών, ενώ η ακτή του Ειρηνικού υποστηρίζει μια αξιοσημείωτη αφθονία άγριας πανίδας. Ένας από τους λόγους για τους οποίους η Kamchatka έχει ένα τόσο καλά διατηρημένο φυσικό περιβάλλον,

είναι ότι λιγότεροι από 400.000 άνθρωποι κατοικούν σε ολόκληρη τη χερσόνησο.


Mountain View

Η ομάδα ετοιμάζεται.

Το 1991, μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, οι Δυτικοί και άλλοι ξένοι επιτράπηκε για πρώτη φορά να επισκεφθούν την Kamchatka, μια από τις πιο μυστηριώδεις περιοχές της πρώην σοβιετικής αυτοκρατορίας.
Στο Petropavlovsk έχει αρκετά ξενοδοχεία και hostel που μπορείτε να μείνετε και ακόμη περισσότερα εστιατόρια για το φαγητό σας.

Θα ήταν καλό να ακολουθήσετε τις συμβουλές του έμπειρου οδηγού σας.


Το Λιμάνι της Petrovskaya.

Η περιοχή συγκαταλέγεται στον κατάλογο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.Το φυσικό πάρκο Klyuchevskoy στην Ανατολική Καμτσάτκα, καλύπτει μια έκταση

376.000 εκταρίων με την πιο μεγάλη και δραστήρια ομάδα ηφαιστείων Klyuchevksaya στο κέντρο της.

Αποτελείται από 13 ηφαίστεια, συμπεριλαμβανομένων και 4 ενεργών: Klyuchevskay Sopka, Plosky Tolbachik, Besymyanny, Ushkovsky.


Πεζοπορία πάνω στον εύθραυστο πάγο (!) και δίπλα στο ορμητικό ποτάμι

Η ταξιδιωτική εμπειρία στη Χερσόνησο της .Καμτσάτκα είναι κάτι το ανεπανάληπτο.

Αξίζει να επισκεφθείτε αυτόν τον προορισμό.

Ask-NorstarTourism.png
Norstar Tourism has 24hours Customer Service
Join Our Mailing List. Never miss an Update
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon

© 2019 by Norstar Tourism. 

Norstar Tourism is a member of the international trade association IATA and has been awarded by the European Foundation for Quality Management (EFQM) with the “EFQM Committed to Excellence” certificate